FOF 0 #1 Публикувано вчера в 16:54 (Редактирано) CRV 3 ген. бензин/газ Един час след паркиране се чу гръм от колата (като от тапа на шампанско да кажем). Тъкмо си връзвах обувката до задната дясна гума и видях как цялата гума и кола подскочиха. Колата е на газ, запали и върви, миризми е нямало. Снощи се върнахме по тъмно, днес установих, че колата е клекнала (част от горната част на задните гуми не се виждат) и мисля, задната дясна е леко изкривена навътре. Ходихме за риба, не знам обаче освен липсващи амортисьори какво друго си хванахме. Идеи? Утре сме на лекар. Редактирано вчера в 16:55 от FOF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3054 #2 Отговорено вчера в 17:00 Огледай задното окачване и носачи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 296 #3 Отговорено вчера в 19:18 Преди 2 часа, FOF написа: Идеи? Утре сме на лекар. Ми диагнозата утре при "лекаря", или искаш още тази вечер да разбереш за да спиш спокойно! На мен ми се е случвало да се счупи пружина с доста силен трясък ей така, както си стоеше колата на едно място. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3054 #4 Отговорено преди 7 часа @FOF Какво се оказа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове