stefaka75 0 #1 Публикувано 3 Юли Здравейте Колеги, Имате ли представа защо на моята Хонда въпросната машинка е с 5 пина? Даже си има и букси на вратата😉. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefaka75 0 #2 Отговорено 3 Юли (Редактирано) Та въпросът ми е мислите ли че ще стане с някоя от тези с 2 пина например: Лошото е че намирам разлика. На моята от страната с палеца горе е с извивка а тази с ухо. Вие какво ще ме посъветвате? Редактирано 3 Юли от stefaka75 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 130 #3 Отговорено вторник в 20:00 От Димитров си взех машинка за багажника, а оригиналната имаше повече пинове от нея, но след монтажа не намерих разлика във функционалността. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 451 #4 Отговорено сряда в 04:35 На 3.07.2025 г. at 20:43, stefaka75 написа: Имате ли представа защо на моята Хонда въпросната машинка е с 5 пина? Да, защото си я свалил от вратата на шофьора. На 3.07.2025 г. at 20:52, stefaka75 написа: Та въпросът ми е мислите ли че ще стане с някоя от тези с 2 пина например: Да, ще стане, но когато заключваш и отключваш ръчно с ключът, другите 3 врати няма да се отключват и заключват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове