Jump to content
simo04655

Въпрос за скоростна кутия

Recommended Posts

Здравейте, колеги.

Имам проблем с Honda Civic 7-ма ген., 2005 г., 1.4 бензин 90 к.с.

Когато включа трета — хърка и понякога сама изхвърча. Същото е и с пета — влиза, но след малко изскача.

Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Каква беше причината при вас?

Също — ако някой може да препоръча читав майстор за скорости (София и околията) — ще съм благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет.

Случвало ми се е нещо подобно, четвърта последна скорост така изключваше на жигулито ми. Не знам точно, но е някакво износнане по зъбните колела или синхронизаторите. Тогава взех една друга кутия за 30лв.и старата отиде за скрап.

Твоята може да я ремонтира Фена от Дупница, той беше на ти с кутиите или в който и да е сервиз. Може и за една втора ръка да помислиш.

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Синхронизатори, ако разбира се включването е коректно от към лоста като усещане.

Ако я няма фиксираната сигурност, да се огледа приводът между кутията и лоста, за да е сигурно че проблема не е някъде в него - и 3-а и 5-а са напред.

Кутия втора ръка ще е по-евтино, но с уговорката да бъде платена след монтажа на колата, за да не стане разправия, щот и тя нещо не е в ред.

Пътем да се види и остатъчният живот на съединителя - така и така ще има пари за труд по сваляне и слагане.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...