simo04655 0 #1 Публикувано 24 Юни Здравейте, колеги. Имам проблем с Honda Civic 7-ма ген., 2005 г., 1.4 бензин 90 к.с. Когато включа трета — хърка и понякога сама изхвърча. Същото е и с пета — влиза, но след малко изскача. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Каква беше причината при вас? Също — ако някой може да препоръча читав майстор за скорости (София и околията) — ще съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 670 #2 Отговорено 24 Юни Привет. Случвало ми се е нещо подобно, четвърта последна скорост така изключваше на жигулито ми. Не знам точно, но е някакво износнане по зъбните колела или синхронизаторите. Тогава взех една друга кутия за 30лв.и старата отиде за скрап. Твоята може да я ремонтира Фена от Дупница, той беше на ти с кутиите или в който и да е сервиз. Може и за една втора ръка да помислиш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6689 #3 Отговорено 5 Юли Синхронизатори, ако разбира се включването е коректно от към лоста като усещане. Ако я няма фиксираната сигурност, да се огледа приводът между кутията и лоста, за да е сигурно че проблема не е някъде в него - и 3-а и 5-а са напред. Кутия втора ръка ще е по-евтино, но с уговорката да бъде платена след монтажа на колата, за да не стане разправия, щот и тя нещо не е в ред. Пътем да се види и остатъчният живот на съединителя - така и така ще има пари за труд по сваляне и слагане. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове