desko 12 #1 Публикувано 16 Юни Здравейте, моля за помощ във връзка с проблем с работата на климатроника! Проблема е следния: След запалване на автомобила климатроника започва да работи, след няколко минути работа компресора спира и повече не се включва, остават да работят само вентилаторите, но разбира се започва да духа топло в купето. След загасяне на автомобила и ново запалване се случва пак същото, започва да си работи нормално за няколко минути и пак спира! Каква е възможната причина за проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 283 #2 Отговорено 16 Юни Почни първо с най-простото - релето на климатика. Намира се при бушоните в двигателния отсек. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 12 #3 Отговорено 16 Юни Този ли трябва да е? Поне на схемата май да. И има дупка отгоре, което не мисля, че е нормално?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 283 #4 Отговорено 16 Юни Не знам. На дизела при мен е това: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 12 #5 Отговорено вчера в 10:01 Давам инфо! Проблема се оказа въпросното реле, което е ограденото на снимката! След смяната му климатроника работи коректно. Благодаря на колегата за това, че ме насочи! 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове