Alexandar04 0 #1 Публикувано вторник в 19:40 Здравейте. Наскоро купих сивик 6 ген. хечбек, но по колата няма един здрав панел. Искам да сменя всичко отвън включително таван, врати, брони, решетка, фарове. Та интересува ме от къде мога да взема всичко това да пресъздам визията на type r за предпочитане, но може и просто фейслифтови (моята е пре фейс). Ако може някой да каже от къде мога да намеря частите много ще се радвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено вчера в 15:06 Или имаш желани,или излишни пари или и двете. Намери кадърен тенекеджия и читав донор, или се приготви да си купиш колата още поне два пъти.Друг е въпроса с качеството и напасването на новите панели.НО всеки е свободен да си троши главата както иска. Например https://www.autogarage.bg/ . Има и други сайтове които предлагат едро габаритни части. И все пак що я взе тая кола като е толкова зле!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexandar04 0 #3 Отговорено вчера в 16:28 От малък искам 5та генерация хечбек. Дойде време за кола, но не успях да намеря 5та генерация запазена, за това взех 6та като по ходовата част е много прилична според 2мата майстори при които бях преди да я купя. Няма ръжди почти, но я е била силна градушка и колата е надрана. Взех я да я покарам малко след което да си взема друга "по-хубава", но изключително много започнах да я харесвам в последствие. Та реших да я запазя и да се опитам да я вкарам във вид понеже от малък си ги харесвам хечбек сивиците и не знам дали ако я продам сега след време ще намеря такава в приличен вид. Вместо да взимам друга кола като ми се иска след като оправя визията да кача и "вървежа". Дали със суап, дали само турбина все още не знам. Та спестените пари смятам да набия в сивика. Готов съм да хвърля парите на вятъра, но все още нямам много информация как точно се случват нещата с цялостно преобразяване както на мен ми се иска. Благодаря за коментара, ще проверя за тенекеджии и донори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6605 #4 Отговорено вчера в 20:37 Здравей и добре дошъл! По автофорумите се шири 1 известен лаф - "мерак се гАси с пари". Разумно е да си определиш бюджет, според който да планираш и действаш. Ако го направиш, след проучване ще имаш ориентировъчна представа кое, до колко и дали си струва. Ако обаче те тегли сърцето, за него и колата това е грешен подход. Просто почваш и не залитай да си водиш сметка кога и колко си дал за нещо, защото като теглиш чертата, ща заболи главата. Аз спрях да пиша, когато моят Сивик 6 (технически и сега стоков), надскочи пазарната цена на 1.8 МТ 8-ма генерация в приличен вид. Ето ти темата му - за вечерно четиво с размисли: С търсачката във форума ще откриеш и други такива, а колкото по отдавна са, толкова по-неактуални ще са в ценови план. Но Сивик 6 вече е или умрел кон, или все по-тачен, дори като сток, а камо ли превърнат в "проект", понеже е добра база за такъв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове