galin_k 187 #1 Публикувано 27 Май Здравейте колеги, моето Цр-в 4 е без релси на покрива, където да се сложат греди за куфар и търсейки в нета виждам, че има опция за оригинал и афтърмаркет. Някой дали има опит с инсталирането, иначе намерих видео в тубата, не изглежда трудно, но все пак моля споделете?! Екстрата освен практична е и красива, променя визията на колата Хубав ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 513 #2 Отговорено 27 Май Оригиналните си имат точни места за захващане с болтове. За афтърмаркет не виждам как ще стане читаво, но нямам особен опит все пак с тези неща. Свалил съм ги тия релси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 187 #3 Отговорено 27 Май Благодаря за отговорът. Афтърмаркет предложенията, предполагам ще се монтират по същият начин. А каква е целта на свалянето на релсите? А какво си сложил на тяхно място - пластмасовите заместители? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 513 #4 Отговорено 27 Май Не ги използвам. Няма смисъл да ми създават шум и да развалят аеродинамиката, колкото я има. Има си гумени тапички които се слагат. Афтърмаркет имам предвид за релси, които имат отвори и напречните греди се хващат със скоби, при нас няма такива отвори на релсите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ikurtev 10 #5 Отговорено петък в 10:26 На 27.05.2025 г. at 10:59, galin_k написа: Здравейте колеги, моето Цр-в 4 е без релси на покрива, където да се сложат греди за куфар и търсейки в нета виждам, че има опция за оригинал и афтърмаркет. Някой дали има опит с инсталирането, иначе намерих видео в тубата, не изглежда трудно, но все пак моля споделете?! Екстрата освен практична е и красива, променя визията на колата Хубав ден! Здравей, на мен ми се наложи да мина през тази процедура с монтаж на релсите, тъй като колата, която купих нямаше. Монтажът на е особен проблем и отнема, поне на мен, около два часа. не са необходими специални инструменти. поръчах оригинални и в пакета имаше много добро описание стъпка по стъпка за монтажа. пожелавам ти успех в този проект. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 187 #6 Отговорено петък в 11:25 Здравей, благодаря за обратната връзка. От Бултрако ли ги поръча или другаде? Дали ще можеш да ми дадеш някакви детайли? Ако решиш на лично... Аз още не съм избрал, но сякаш ми харесват афтърмаркет в черен цвят - тъй като колата е бяла със затъмнени прозорци и обмислям черни джанти, черни релси ще паснат добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове