galin_k 185 #1 Публикувано 27 Май Здравейте колеги, моето Цр-в 4 е без релси на покрива, където да се сложат греди за куфар и търсейки в нета виждам, че има опция за оригинал и афтърмаркет. Някой дали има опит с инсталирането, иначе намерих видео в тубата, не изглежда трудно, но все пак моля споделете?! Екстрата освен практична е и красива, променя визията на колата Хубав ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 513 #2 Отговорено 27 Май Оригиналните си имат точни места за захващане с болтове. За афтърмаркет не виждам как ще стане читаво, но нямам особен опит все пак с тези неща. Свалил съм ги тия релси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 185 #3 Отговорено 27 Май Благодаря за отговорът. Афтърмаркет предложенията, предполагам ще се монтират по същият начин. А каква е целта на свалянето на релсите? А какво си сложил на тяхно място - пластмасовите заместители? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 513 #4 Отговорено 27 Май Не ги използвам. Няма смисъл да ми създават шум и да развалят аеродинамиката, колкото я има. Има си гумени тапички които се слагат. Афтърмаркет имам предвид за релси, които имат отвори и напречните греди се хващат със скоби, при нас няма такива отвори на релсите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове