Kelli_Mutu 1 #1 Публикувано събота в 13:06 Здравейте, виждам че има доста компетентни в този форум и затова ще си позволя да поискам мнения. Предстои ни закупуване на нов автомобил, като към настоящия момент сме гледали HONDA CR-V plug-in и TOYOTA RAV4 plug-in. И двете ни харесват, но с мъжа ми не разбираме изобщо от коли. Да не кажа, че за него е все едно какво ще кара и май аз съм инициатора. Тойотата е по-скъпа с около 7000 лв., което изобщо не е малко, но пък предлагат удължена гаранция до 10 години, и има 4х4. Хондата е с гаранция 5 години и 8 г. на батерията и в момента е на добра цена и налична. Решихме да е плъг ин хибрид, защото имаме гараж и съответно ще има къде да се зарежда. Освен това основно върти до 30 км. градско и рядко извънградско (когато тръгнем на почивка). Затова искам мнения от хора, които разбират дали Хондата е добър избор или да чакаме за Тойота (виждам, че има хора от форума, които са заменили хондата с тойота)? Изобщо трябва ли ми 4х4, като не сме скиори и не ходим по тежки снегове? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 867 #2 Отговорено събота в 14:58 Щом нищо не разбирате и нямате технически претенции, взимайте това, което ви е на сърце и с двете няма да сбъркате. Иначе технологията при Хондата е някак по-електрически насочена, тоест двигателят се ползва основно като генератор на електричество и автомобилът се движи основно на ток, особено в града и при нормално извънградско шофиране. И след като смятате да зареждате батерията в контакт, стремете се да не я зареждате повече от 80%(до 100, само ако непосредствено ще пътувате), за да я съхраните възможно най-дълго. При Хондата, може дори да не ви се наложи да я зареждате, особено когато я ползвате в града, двг си я зарежда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6600 #3 Отговорено събота в 16:34 (Редактирано) Новият RAV 4. Цаните на ностоящият логично ще спаднат. Друг е въпросът трябва ли ви обемист СУВ за предимно градска кола? Съпругът ви наистина ли няма поне капчица "бензин в кръвта"? Иначе съм за CR-V-то, някак по-елегантно изглежда спрямо актуалният RAV 4. Редактирано събота в 16:59 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kelli_Mutu 1 #4 Отговорено събота в 17:08 (Редактирано) Rakeem, благодаря за мнението и най-вече ценните съвети. Това за зареждането до 80 процента сигурно за всички плъгини важи. Убедена съм, че и двете марки предлагат сигурност и стабилност и няма да намерим съществени разлики. ceco_accord, новият РАВ ще трябва да се поръча и ще го вкарвали 2026 и той пък изобщо не се знае кога ще дойде. А някакси много дълго отлагаме смяната на колата и ни се иска да не чакаме 1 година. А и Хондата, ако вземем тя държи цената висока и може след година-две, ако толкова ни хареса новия РАВ да минем на него. А иначе по въпроса СУВ за предимно градска кола - така е, но пък като тръгнем на някъде все не ни достига място и някакси е по-комфортно. Не ни се поддържат две коли, защото за нас не е рентабилно. Живеем в централната част и до работа аз ходя пеша, децата са пеша, съпругът ми и той често, когато ще е само на основната си работа. Реално не се утрепваме и от градско шофиране. А иначе съпругът ми мисля, че няма грам "бензин в кръвта" Досега винаги аз съм била инициатора да сменим колата и аз съм намирала какво да купим. Той е човек, който е над нещата така да се каже. А и все пак караме кола от 2010 година и какво толкова да ги гледаме на външен вид - и двете са хубави и имат сумати екстри, които идея си нямаме за какво служат Редактирано събота в 17:13 от Kelli_Mutu 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 867 #5 Отговорено събота в 17:22 преди 7 минути, Kelli_Mutu написа: Това за зареждането до 80 процента сигурно за всички плъгини важи. Важи за всичко, което използва литиево-йонни батерии, правилото при тях е 20-80. Не важи за металхидридни и литиево желязно фосфатни батерии, при последните дори се препоръчва периодично зареждане до 100%. Но нито една не обича краен разряд, при хибрид това няма как да се случи, така че не ви касае. Според мен вземете Хондата, при обстоятелството, че ще трябва да чакате и да платите повече за Тойотата, със сума която ще ви покрие всички разходи по Хондата за около 4г.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6600 #6 Отговорено събота в 17:26 (Редактирано) @Kelli_Mutu Именно екстрите продават новите коли, а на съществената техническа част се отделя все по-малко значение. Изберете по-добрата сделка. И, ДА, Хондата по-бавно се обезценява - Тойоти мнго и навсякъде. Ако можете да приемете следното поне отчасти за сериозно - смятам че това с бензина в кръвта е лечимо. При така достоен бюджет - купете си някой готин раритет. На добре поддържаните, цените растат с всяка година, а и са "живи" като обноски с водача и спътниците му. A иначе и напълно сериозно: Направете поне кратък семеен тест драив и с 2-та модела. Нека и останалите споделят мнения. Като вътрешен обем и възможности за трансформация, очаквам Хондата повече да ви допадне. И 1 "дребен детайл": Вижте подходът към и размерите на гаража си! Дали е достатъчно удобно за маневри и дали е достатъчно висок и дълъг за отваряне на 5-ата врата. Питайте и дилъра има ли тя фиксиране в адекватно (а не само краино) положение при отвярянето си нагоре? Редактирано събота в 18:07 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kelli_Mutu 1 #7 Отговорено преди 10 часа Както един потребител от форума беше написал - разума казва Тойота, а сърцето - Хонда. Та и ние така с мъжа ми. Честно казано много я харесахме от към интериор, големият ми син (на 13 години, но 170 висок) се влюби в падащите задни седалки и колко ще му е широко, а малкото хлапе в люка (който за мен е чиста глезотия и нищо практично не дава, освен да те напича слънцето през лятото ;)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6600 #8 Отговорено преди 10 часа Живейте сърцато, има място и за разум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове