Jump to content
galin_k

Удължител за колан

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Някой сблъсквал ли се със ситуация, в която карамата на задните колани е по широка от на предните колани и по-различна от на другите марки. При хонда изглежда предните са с 21мм, докато задните 27мм. Питам, защото имам 3 столчета и закопчаването на колана на едното е много трудно и досадно всеки път. Проучих вариант за удължител, купих два различни, но не влизат в автомата на задните седалки. Отпред е ок. Видимо катарамите са различни. В Интернет няма много инфо.

Нещо ново за мен, не съм забелязал за толкова години, а сега де..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, различни са поне при акорда 8.

Не от всяка кола стават и ако се наложи на някой колега да си търси "биберон" да си направи шаблон и да налага преди да купува. При твоя случай е най добре да свалиш облегалката и да удължиш колана на закопчалката с колкото ти е необходимо. От морга си вземи колан и гледай ширината да съвпада.

Аз от морга си взех два ключа но се наложи да си поиграя с тях на шмиргела за да ги напасна по ключалките.

• Благодаря 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега! Правилно ли съм те разбрал че ако се свали облегалката или седалката, ключалката има възможност да се удължи за да има ход повече нагоре, за да е по-лесна за напипване/хващане на тъмно/сляпо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...