galin_k 183 #1 Публикувано четвъртък в 17:30 Здравейте колеги, Някой сблъсквал ли се със ситуация, в която карамата на задните колани е по широка от на предните колани и по-различна от на другите марки. При хонда изглежда предните са с 21мм, докато задните 27мм. Питам, защото имам 3 столчета и закопчаването на колана на едното е много трудно и досадно всеки път. Проучих вариант за удължител, купих два различни, но не влизат в автомата на задните седалки. Отпред е ок. Видимо катарамите са различни. В Интернет няма много инфо. Нещо ново за мен, не съм забелязал за толкова години, а сега де.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1350 #2 Отговорено вчера в 04:01 Да, различни са поне при акорда 8. Не от всяка кола стават и ако се наложи на някой колега да си търси "биберон" да си направи шаблон и да налага преди да купува. При твоя случай е най добре да свалиш облегалката и да удължиш колана на закопчалката с колкото ти е необходимо. От морга си вземи колан и гледай ширината да съвпада. Аз от морга си взех два ключа но се наложи да си поиграя с тях на шмиргела за да ги напасна по ключалките. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 183 #3 Отговорено вчера в 04:45 Благодаря колега! Правилно ли съм те разбрал че ако се свали облегалката или седалката, ключалката има възможност да се удължи за да има ход повече нагоре, за да е по-лесна за напипване/хващане на тъмно/сляпо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1350 #4 Отговорено преди 23 часа Точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове