galin_k 185 #1 Публикувано 22 Май Здравейте колеги, Някой сблъсквал ли се със ситуация, в която карамата на задните колани е по широка от на предните колани и по-различна от на другите марки. При хонда изглежда предните са с 21мм, докато задните 27мм. Питам, защото имам 3 столчета и закопчаването на колана на едното е много трудно и досадно всеки път. Проучих вариант за удължител, купих два различни, но не влизат в автомата на задните седалки. Отпред е ок. Видимо катарамите са различни. В Интернет няма много инфо. Нещо ново за мен, не съм забелязал за толкова години, а сега де.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1357 #2 Отговорено 23 Май Да, различни са поне при акорда 8. Не от всяка кола стават и ако се наложи на някой колега да си търси "биберон" да си направи шаблон и да налага преди да купува. При твоя случай е най добре да свалиш облегалката и да удължиш колана на закопчалката с колкото ти е необходимо. От морга си вземи колан и гледай ширината да съвпада. Аз от морга си взех два ключа но се наложи да си поиграя с тях на шмиргела за да ги напасна по ключалките. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 185 #3 Отговорено 23 Май Благодаря колега! Правилно ли съм те разбрал че ако се свали облегалката или седалката, ключалката има възможност да се удължи за да има ход повече нагоре, за да е по-лесна за напипване/хващане на тъмно/сляпо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1357 #4 Отговорено 23 Май Точно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове