Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,имам джаз 2003 г.Няма ключалка на багажника.Днес се заключи и не мога да го отворя.Лопах,тропах,с дистанционното си играх и нищо.Някакви идеи откъде да го отворя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах подобно преживяване на моята Джазка 2005 г. преди време. Резето беше заяло. Пробвайте да откачите акумулатора и пак да го свържете. Ако се отвори малко смазване на отключващата част.

Изпратено от моят RMX3151 с помощта на Tapatalk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и друг вариант. Върни в начално положение дръжката на вратата на багажника, заключи и отключи наново. Ще стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да споделя  опита си.Беше скъсано жилото и поради не знание падна голямо ръчкане,при което съм счупил пластмасовият палец,който отключва от централното.Намерих втора употреба и смених.Обаче,ако ви заяде така багажникът има два вида ключалки:на джаз с пластмасов "кожух" и на фит ,който е механизъм-гол.На вратата на багажника има една кръгла дупка:махате капака и за джаз ще се покаже белият"кожух".С кука,остра отваряте ревизионното капаче и ще видите един "палец".просто го преместете на дясно и от ръчката на вратата отворете.Обаче ако е както при мен-скъсано жило,отвотете кората максимално(не може да се махне защото е затисната от вратата и с дълга кука дръпнете от гнездото за което се хваща жилото,но  под него има още една пластинка,което трябва да се премести на дясно и там е тънкият момент,че е много  тънък момент.Желателно е да има някой на вратата и да дърпа вратата при всяка манипулация за да не се стигне до счупване на пластмасата на ключалката.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...