VeselaK 0 #1 Публикувано понеделник в 14:36 Здравейте, всички! От няколко месеца карам Хонда Сивик 8 ген, 2007г. 1.8 бензин Винаги съм искала такава кола и си я обичам страшно много, но от около седмица имам проблем с волана. Ще прикача снимка на грешката, която ми излиза. Звъннах на моя майстор, видяхме я на диагностика, каза че излиза точно грешка в това сервоуправление и в този хидравличен модул, който за този модел Сивици е електрически. Той ми обясни че не се занимава с тези работи, свързах се с негов колега по препоръка, но той също каза че не се е занимавал с такова нещо. Живея в Пловдив и ми е почти невъзможно да намеря човек който да ми реши проблеми, дали трябва да сменя целия модул или нещо по него, нямам идея но едвам си навивам волана при палене за да тръгна. Моля за препоръки.. в Пловдив и около Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1050 #2 Отговорено вчера в 18:26 @VeselaK, за Пловдив не знам но за София има къде да се отиде. Ако колата може да се шофира така, направо да я закарате тук на майстор или с репатрак с предварителна уговорка. Аз лично бих препоръчал Мотобокс в София. Сигурно други колеги ще препоръчат и други места. Можете да им се обадите и да поговорите с тях. Телефоните ги има в раздела със сервизите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VeselaK 0 #3 Отговорено вчера в 20:11 Благодаря много! За щастие все още може да се кара колата, ще го имам в предвид засега намерих двама майстори в Пловдив, но не е гаранция че ще го оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 865 #4 Отговорено преди 19 часа Ходи в някоя автоморга и ги питай дали имат EPS модул и биха ли ти го продали с условие за връщане, но преди това майсторът да ти замери акумулатора, че понякога и слаб акумулатор прави такива номера, не знаеш колко е стар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1050 #5 Отговорено преди 15 часа @Rakeem, жена е това. Представяш си как тръгва да търси модули по моргите. Казвам ти го от опит, жена ми преди да се запозная с нея и бяха сменяли 4-те подгревни свещи няколко пъти. Като ги свалих, всички бяха различни, таксувана за 4 а сменяна по 1. Съединитела и той беше сменян, 2 пъти тамън. Нещата са грозни като видят жена, не на всички места ама на повечето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VeselaK 0 #6 Отговорено преди 15 часа Акумулатора ми е чисто нов сменен, смених го още щом си купих колата, и е замерен та знам че не е от това. Но да повечето майстори като ме видят или чуят си мислят как да ме излъжат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 865 #7 Отговорено преди 11 часа Аз не я пращам по майстори да я лъжат. Намира си ЕПС модул, може и от сайтовете за части втора ръка, там ще може да го върне, ако не е в него проблема, там няма какво да я излъжат, на пазар, като на пазар, там им е силата на жените. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове