ШМИРГЕЛ 9 #1 Публикувано 25 Юни, 2007 Това беше на времето поредица от три филма Гоуст Райдър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #2 Отговорено 25 Юни, 2007 евала браво мойте поздравления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #3 Отговорено 25 Юни, 2007 гледал съм го преди много е яко обаче какво става като има хеликоптер отгоре !!! ? свършва бенза и кофти хем без мотор и книжка хем пандела !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dead man 0 #4 Отговорено 25 Юни, 2007 Това беше на времето поредица от три филма Гоуст Райдър !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 25 Юни, 2007 тва удолетворение ще изчезне бързо като видиш обстановката в щатския затвор повярвай ми !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 25 Юни, 2007 Ебати пича. !!! Кефи ме. Края обаче е най-добър. Те Японците за това не се занимават да гонят бегачки. Чиста загуба на време и тунджа си е. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 25 Юни, 2007 гледал съм го преди много е яко обаче какво става като има хеликоптер отгоре ? свършва бенза и кофти хем без мотор и книжка хем пандела мда и аз точно това си мислех като гледах клипчето жалко ,че не са могли да пратят 1 хели........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #8 Отговорено 25 Юни, 2007 Тва не е гавра с полицията,тва си е 4иста гавра с труп... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #9 Отговорено 25 Юни, 2007 Гавра,ама тоя си заслужава панделата,ако не се убие докато го гонят......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #10 Отговорено 25 Юни, 2007 тва съм го гледал преди 2 години има о6те няколко филма тоя е луд не4овек направи ги сме6ни паля4овците с фура6ките п.п: да им бе6е му6нал 10крони вместо да хар4и толко бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #11 Отговорено 25 Юни, 2007 ако не се убие докато го гонят.........Няма как да стане,вече не е между живите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #12 Отговорено 25 Юни, 2007 Няма как да стане,вече не е между живите Кво е станало........гледал съм навремето 1 негово филмче ма тогава даже мислех че са2-3 каскадьори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sirakoff 0 #13 Отговорено 25 Юни, 2007 ако не се убие докато го гонят.........Няма как да стане,вече не е между живите Някой поука да си извади ? ,или ша го превръщаме в легенда .......е...ясно че си е самоубийство... заедно с непредумишлено убийство на някои които се окажат в рамките на спирачния път... няма капка здрав разум в тоя клип.... но иначе са успели да му предадат съвсем малко хумористичен привкус Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #14 Отговорено 26 Юни, 2007 е...ясно че си е самоубийство... заедно с непредумишлено убийствоАко питаш мен,си е доста предумишлено.Да неби да незнае какво следва...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #15 Отговорено 26 Юни, 2007 Е**ти и фена тоя ме изкефи смелчак се е оказал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 26 Юни, 2007 ... а ето го подобно как изпълва километража до 390 тоя с по-дълга скоростна и повече щеше да направи ми се струва 0-400 за 30s ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #17 Отговорено 26 Юни, 2007 ако не се убие докато го гонят.........Няма как да стане,вече не е между живите Ghost Rider умрял ли е бе?!?!?! я раздуй малко... мислех че още тероризира полицаитеНезнам какво точно е станало,знам го от приятели моторджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #18 Отговорено 15 Септември, 2007 (Редактирано) Попаднах отново на Ghost Rider(може би) и не мога даповярвам как кара на задна гума с 220км/ч.Някой знае ли нещо за смърта му?Ghost Riding in Slo... Редактирано 15 Септември, 2007 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shestia 0 #19 Отговорено 16 Септември, 2007 Еми нещо явно е станало объркване, говорих с разни хора дето са много напред и ми казаха че нищо такова няма, а човека си е жив и здрав дори и с 220 на задна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest al3x #20 Отговорено 16 Септември, 2007 (Редактирано) е тва е Ghost Rider-a , ти си намери целия диск да гледаш той е сниман в Еропа има доста държави кадето минава и ги прави много смешни, но определено на тва момче му пристигат яки SMS-si аз последно бях гледал интервю с него в нета някаде, естествено с закрито лицено не знам кога е правено нямаше дата май .. Редактирано 16 Септември, 2007 от al3x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #21 Отговорено 16 Септември, 2007 На които му се кара да кара всеки си поема отговорноста и последствията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #22 Отговорено 18 Септември, 2007 Поредния "донор". Жалко само, че може някой да го лежи в затвора, само защото се е оказал на неподходящото място - на пътя на лудата глава. А всички вие, които му се кефите - щеше ли да и е толкова весело, ако бяхте на мястото на колата в края на клипа, която едва не отнесе патрулката? А? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове