Jump to content
fatshak

Звук от предната част на колата чаткане/стъргане

Recommended Posts

Привет група .Прикачам фаил на който съм записал звук който до момента никой не може да определи от къде идва .Колата е акорд фейслифта на седма генерация почти 2008 г. Автоматик ,2000 кубика 150 кс.Колата е така вече няколко месеца звукът се появи от нищото и досега не се е променил като учестеност или сила.Има го само на десен завой без значение от скоростта на колата.Дори малко да се чукне волана започва да се чува.Маслото на кутията е редовно сменяно със оригиналното ,колата е на реални 300 хиляди км. Предницата няма луфтове не це чува никакво виене или шум от кутията при никакви обстоятелства няма проблем със скоростите.Досега са сменени двете външни карета както и цялата дълга полуоска от кутията до гумата ,висящия лагер и вътрешното каре.

accord .m4a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тредно е без видео, но не е нещо познато - поне на мен.

Външно каре определено не е.

Звучи като външен елемент, който е заседнал накъде.

От десен калник ли се чува?

Редактирано от ceco_accord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 21 часа, fatshak написа:

На място има ли звук?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чува се повече от ляво по скоро не може с точност да се определи поне досега от два големи сервиза никой не измисли нищо. Иаше момент в който колата беше на подемник вдигната и когато бях под нея и се включеше на скорост при десен завой се чуваше някъде откъм лявото колело затова първо смених това каре , но проблема си остана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звукът го има само и единствено при десен завой еднакъв резонанс независимо от скоростта.Когато волана е докрай завит преди самата маневра мисля че се чува една идея по слабо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...