cjelev 0 #1 Публикувано 2 Май Привет на всички, днес забелязах че скърца съединителя на Хонда Акорд 2,0 бензин-не е при педала а долу при помпата и кутията . Някой да е имал този проблем. VID_20250502_150235.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 331 #2 Отговорено 2 Май Напръскай отвън с WD-40, (стеблото, маншоните, палеца) и виж дали има промяна... Ако не спре, значи е вътре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 178 #3 Отговорено 2 Май Има си го и при мен от години. Комбинация между скърцане и припукване Като почне да ме дразни много, пръскам с ВД40 "някъде там", поутихва и така си карам... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 331 #4 Отговорено 2 Май преди 50 минути, scyberboy написа: Като почне да ме дразни много, пръскам с ВД40 "някъде там", поутихва и така си карам... Така предположих и аз... Не е трайно решение, но върши работа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cjelev 0 #5 Отговорено 2 Май Преди 1 час, scyberboy написа: Има си го и при мен от години. Комбинация между скърцане и припукване Като почне да ме дразни много, пръскам с ВД40 "някъде там", поутихва и така си карам... Не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cjelev 0 #6 Отговорено 2 Май Преди 2 часа, JapCar написа: Напръскай отвън с WD-40, (стеблото, маншоните, палеца) и виж дали има промяна... Ако не спре, значи е вътре... Пробвано и няма резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 331 #7 Отговорено 2 Май преди 10 минути, cjelev написа: Пробвано и няма резултат. Опитай с пръчка допряна до ухото и различните места там, да локализираш кое/къде скърца... Ако идва отвътре, махаш маншона на палеца, който влиза вътре, не знам дали ще се види къде/как лагерува той (осветено с фенерче). Обикновено е сферична опора, преди да се разклони във вилка, натискаща лагера... Пиша догадки, може да излезе нещо... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове