Legend91 168 #1 Публикувано 28 Април Здравейте, откакто ремонтираха автомата, съм карал до София 350 км на полупразно казанче масло за сервоуправлението. Защо, не се знае..... Не е имала теч, поне видим, никога. Оттогава първите няколко секунди при запалване помпата свири и след това се успокоява. С времето намаля времетраенето на свиренето, но още го има. Помпата ли се е прецакала за тези 350 км? Отнякъде смуче въздух ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #2 Отговорено 9 Май Когато колата не се кара седмица свири повече време. Ако я запаля в два поредни дни не свири въобще. Това какво означава? Че смуче въздух отнякъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6617 #3 Отговорено 10 Май Помпата, или ремъка свири? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #4 Отговорено 10 Май Помпата е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #5 Отговорено 17 Май (Редактирано) Преди време и сменяха маркуча за високо налягане, не знам, като са правели автомата дали са го барали... Уж няма о-ринг там, трябвало да се натяга колкото сила имаш... Гледах и в YouTube, някакъв ентусиаст и той пъшка и се трепа докато със сетни усилия успя да го отвие... От друга страна, в сервизното ръководство на онези калпави частични рисунки които дават се вижда о-ринг, ама дали е на маркуча за високо налягане или на някакви други маркучи около рейката, един Господ знае... Да не са го натегнали достатъчно и да смуче въздух ли? И колко пък ще засмуче дяволския, след като теч няма? В един сервиз на който разчитах не си вдигат телефона да я погледнат отдолу. Или да подлагам кашони под гумите и да въртя волана като откачен дано се обезвъздуши, или да трая докато си направя капаците на клапаните и я закарам да я вдигнат на подемник, да и сменят маслото и да погледнат какво се случва при рейката и маркуча? Редактирано 17 Май от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6617 #6 Отговорено 17 Май Нали не говориш за онзи звук, когато воланът е в някоя от 2-те си крайни позиции - лаво/дясно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #7 Отговорено 18 Май (Редактирано) В крайно положение не чувам да има някакъв звук. Но аз никога не завивам на фул лок, ако усетя че е в крайно положение връщам волана 5 см. Не е писък на ремък, знам ги как пищят. Запаля, и за 3-4 секунди се чува едно фиууу - жжжж, малко като клаксон надишан с хелий 😆 и след това млъква. Отначало беше по-продължително, като долях масло и я карах 1 месец, намаля до няколко секунди Редактирано 18 Май от Legend91 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6617 #8 Отговорено 18 Май Значи нещата клонят към тенденция за оправяне, но 20 дена я мъчиш тая тема без поне клипче съз звук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #9 Отговорено 19 Май Аз сега и друг проблем имам. Ще пусна, ама тя свири едва 3-4 секунди, докато изляза да снимам. И никой друг от нашите не го е еня за тая кола.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #10 Отговорено 20 Май Направих видео, но пък, слава Богу, сега не свири, дано продължим в този дух! И капака полирах и вече почти няма петна от смола, с малки "доказателства" от ремонтните дейности.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #11 Отговорено 23 Май Значи, след като хубаво обезвъздуших системата с въртене на волана вече няма свирене Дано всичко се е оправило и помпата да здрава! Скоро ще и източа и маслото от казанчето на няколко пъти, че не съм го обменял отдавна и дано да е доволна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #12 Отговорено 28 Май Вбесява ме. На два пъти снимам и не свири, вчера обаче, понеже не пуснах камера - отново се обади. Съвсем за кратко, за секунда -две. Маркучите са на камък и има омасляване - още от преди години е това -когато свалих казанчето да го (пишман) чистя. Така че не е от омасляването. Но дали не смуче въздух? Не знам какво са правили, ако при ремонта на автомата са сваляли казанчето, или маркуча за високо налягане? Но казаха че не са. И защо тръбичките са твърди като пластмаса??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #13 Отговорено събота в 20:03 Тази вечер пак се обади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6617 #14 Отговорено неделя в 08:46 (Редактирано) Амии, не звучи като ремък или лагер. Редактирано неделя в 08:46 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #15 Отговорено неделя в 09:00 За 2-3 секунди просвири и после се успокои. Интересно, дали защото да е било малко по-топло предните дни, тогава не свири. А двата маркуча към казанчето са станали корави като пластмаса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #16 Отговорено неделя в 18:02 (Редактирано) Ето, два дни подред като се кара, шума е по-малко. Според мен смуче въздух и ще сменям о-ринга на маркуча за високо налягане. Редактирано неделя в 18:02 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6617 #17 Отговорено неделя в 18:44 Там имаше 1 съчма-клапан. Да не прави тя мизериите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #18 Отговорено неделя в 20:15 (Редактирано) Преди да я докарам от Русе на полупразно казанче го нямаше тоя звук. Интересно, спирах и на бензиностанции, имаше задръстване, че бяха затворили магистралата, спирах преди София на Джъмбо мисля, 8 часа връщане беше - нищо не съм чул 😡 Всичко се прояви на следващия ден Ми сега гледах и колко навътре са заровени тампоните на двигателя и над тях все неща които са сменяни: двата маркуча за антифриз, маркуча за високо налягане на сервото, водния радиатор. Не искам да ги бъзикат отново, тъкмо са се захванали хубаво... Редактирано неделя в 20:19 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6617 #19 Отговорено неделя в 20:46 А сподели ли с хората които са ремонтирали кутията? Какво и беше? В Мартен ли я правиха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 168 #20 Отговорено вчера в 09:27 (Редактирано) Кутията имаше износени фрикциони на втора. Сега работи идеално. И не ме обраха като тия софийски майстори. Близо до помпата е един от тампоните на двигателя, питах ги, казаха че там не са пипали Редактирано вчера в 09:31 от Legend91 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове