Legend91 167 #1 Публикувано 28 Април Здравейте, откакто ремонтираха автомата, съм карал до София 350 км на полупразно казанче масло за сервоуправлението. Защо, не се знае..... Не е имала теч, поне видим, никога. Оттогава първите няколко секунди при запалване помпата свири и след това се успокоява. С времето намаля времетраенето на свиренето, но още го има. Помпата ли се е прецакала за тези 350 км? Отнякъде смуче въздух ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #2 Отговорено 9 Май Когато колата не се кара седмица свири повече време. Ако я запаля в два поредни дни не свири въобще. Това какво означава? Че смуче въздух отнякъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #3 Отговорено 10 Май Помпата, или ремъка свири? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #4 Отговорено 10 Май Помпата е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #5 Отговорено 17 Май (Редактирано) Преди време и сменяха маркуча за високо налягане, не знам, като са правели автомата дали са го барали... Уж няма о-ринг там, трябвало да се натяга колкото сила имаш... Гледах и в YouTube, някакъв ентусиаст и той пъшка и се трепа докато със сетни усилия успя да го отвие... От друга страна, в сервизното ръководство на онези калпави частични рисунки които дават се вижда о-ринг, ама дали е на маркуча за високо налягане или на някакви други маркучи около рейката, един Господ знае... Да не са го натегнали достатъчно и да смуче въздух ли? И колко пък ще засмуче дяволския, след като теч няма? В един сервиз на който разчитах не си вдигат телефона да я погледнат отдолу. Или да подлагам кашони под гумите и да въртя волана като откачен дано се обезвъздуши, или да трая докато си направя капаците на клапаните и я закарам да я вдигнат на подемник, да и сменят маслото и да погледнат какво се случва при рейката и маркуча? Редактирано 17 Май от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #6 Отговорено 17 Май Нали не говориш за онзи звук, когато воланът е в някоя от 2-те си крайни позиции - лаво/дясно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #7 Отговорено 18 Май (Редактирано) В крайно положение не чувам да има някакъв звук. Но аз никога не завивам на фул лок, ако усетя че е в крайно положение връщам волана 5 см. Не е писък на ремък, знам ги как пищят. Запаля, и за 3-4 секунди се чува едно фиууу - жжжж, малко като клаксон надишан с хелий 😆 и след това млъква. Отначало беше по-продължително, като долях масло и я карах 1 месец, намаля до няколко секунди Редактирано 18 Май от Legend91 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #8 Отговорено 18 Май Значи нещата клонят към тенденция за оправяне, но 20 дена я мъчиш тая тема без поне клипче съз звук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #9 Отговорено 19 Май Аз сега и друг проблем имам. Ще пусна, ама тя свири едва 3-4 секунди, докато изляза да снимам. И никой друг от нашите не го е еня за тая кола.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #10 Отговорено 20 Май Направих видео, но пък, слава Богу, сега не свири, дано продължим в този дух! И капака полирах и вече почти няма петна от смола, с малки "доказателства" от ремонтните дейности.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #11 Отговорено 23 Май Значи, след като хубаво обезвъздуших системата с въртене на волана вече няма свирене Дано всичко се е оправило и помпата да здрава! Скоро ще и източа и маслото от казанчето на няколко пъти, че не съм го обменял отдавна и дано да е доволна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #12 Отговорено сряда в 09:39 Вбесява ме. На два пъти снимам и не свири, вчера обаче, понеже не пуснах камера - отново се обади. Съвсем за кратко, за секунда -две. Маркучите са на камък и има омасляване - още от преди години е това -когато свалих казанчето да го (пишман) чистя. Така че не е от омасляването. Но дали не смуче въздух? Не знам какво са правили, ако при ремонта на автомата са сваляли казанчето, или маркуча за високо налягане? Но казаха че не са. И защо тръбичките са твърди като пластмаса??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #13 Отговорено събота в 20:03 Тази вечер пак се обади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #14 Отговорено вчера в 08:46 (Редактирано) Амии, не звучи като ремък или лагер. Редактирано вчера в 08:46 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #15 Отговорено вчера в 09:00 За 2-3 секунди просвири и после се успокои. Интересно, дали защото да е било малко по-топло предните дни, тогава не свири. А двата маркуча към казанчето са станали корави като пластмаса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #16 Отговорено преди 17 часа (Редактирано) Ето, два дни подред като се кара, шума е по-малко. Според мен смуче въздух и ще сменям о-ринга на маркуча за високо налягане. Редактирано преди 17 часа от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #17 Отговорено преди 17 часа Там имаше 1 съчма-клапан. Да не прави тя мизериите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #18 Отговорено преди 15 часа (Редактирано) Преди да я докарам от Русе на полупразно казанче го нямаше тоя звук. Интересно, спирах и на бензиностанции, имаше задръстване, че бяха затворили магистралата, спирах преди София на Джъмбо мисля, 8 часа връщане беше - нищо не съм чул 😡 Всичко се прояви на следващия ден Ми сега гледах и колко навътре са заровени тампоните на двигателя и над тях все неща които са сменяни: двата маркуча за антифриз, маркуча за високо налягане на сервото, водния радиатор. Не искам да ги бъзикат отново, тъкмо са се захванали хубаво... Редактирано преди 15 часа от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6614 #19 Отговорено преди 14 часа А сподели ли с хората които са ремонтирали кутията? Какво и беше? В Мартен ли я правиха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 167 #20 Отговорено преди 2 часа (Редактирано) Кутията имаше износени фрикциони на втора. Сега работи идеално. И не ме обраха като тия софийски майстори. Близо до помпата е един от тампоните на двигателя, питах ги, казаха че там не са пипали Редактирано преди 2 часа от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове