YIM 0 #1 Публикувано 23 Април Здравейте, Някой ме е подпрял отзад, та сега осъмнах със счупен вътрешен стоп на комбито. Като гледам май ,,новия'' ще бъде от olx. Има ли нещо особено при демонтажа на стария и може ли да ми препоръчате уплътнение/лепило, каквото е там намазаното, което да сложа преди да поставя новия. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1344 #2 Отговорено 23 Април Ползвай старото, нищо му няма. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 48 #3 Отговорено 27 Април На една от семейните коли стопа започна да се пълни с вода и постоянно имаше конденз. Оказа се че при сваляне, някой е пропуснал да сложи точно това уплътнение. Естествено можеше да се намери само при дилъра на необосновано висока цена и месец доставка. Как импровизирах аз... От магазин за вентилационни компоненти си купих парче 30х30 микропореста гума. Изрязах го с ножицата по формите на стопа. Цялата работа ми излезе около 4лв. Важно: дебелината на този материал започва от 6мм, но е изключително мек и лесно се сплесква за това е желателно да се сложи 10мм. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
YIM 0 #4 Отговорено 28 Април Много хитро! Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове