Bidjo 12 #1 Публикувано вчера в 06:53 Моля помогнете! От известно време имам проблеми с прекъсвания на запалванията в двигателя, както на бензин така и на газ. Дава ми грешки P0302; 0304; 0300; 0301и отвреме навреме P2271. Сменихме бобините и колата се оправи за около 1000-1500км и отново започна да прекъсва. Сменихме свещите отново с NGK и пак за около 1000-1500км. Отново смяна на свещи и пак същия пробег. Сложих обикновени Bosch, тик нещата се оправиха за около 8-10000км, но вървежа си остана муден. После отново свещи NGK, уж една идея по-оригинални, но и те изкараха 1500км. Последно сложих Bosch иридиеви, при което колата стана значително по-пъргава, но всяко чудо за три дни. Днес след 1400км, отново прекъсвания, придърпване и грешки. Моля помогнете, къде да търся проблема? Каква е причината да се скапват толкова бързо свещите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 74 #2 Отговорено преди 21 часа Качи снимки на скапаните комплекти свещи, че не ми се вярва да са за хвърляне след такъв пробег. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bidjo 12 #3 Отговорено преди 11 часа Това са последните който сложих. Вчера ги извадих, почистих и ги монтирах отново и прекъсванията изчезнаха, но върви мудно, не е като в началото, когато бяха нови. Измерих съпротивлението на свещите, 1ц - 6,7; 2ц - 6,07; 3ц - 7,5; 4ц - 7,6килома. Тези прекъсвания ги прави на студен двигател, когато загрее много добре, тогава изчезват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове