Jump to content

Recommended Posts

Моля  помогнете!

От известно време имам проблеми с прекъсвания на запалванията в  двигателя, както на бензин така и на газ. Дава ми грешки P0302; 0304; 0300; 0301и отвреме навреме P2271. 

Сменихме бобините и колата се оправи за около 1000-1500км и отново започна да прекъсва. Сменихме свещите отново с NGK и пак за около 1000-1500км. Отново смяна на свещи и пак същия пробег. Сложих обикновени Bosch, тик нещата се оправиха за около 8-10000км, но вървежа си остана муден. После отново свещи NGK, уж една идея по-оригинални, но и те изкараха 1500км. Последно сложих Bosch иридиеви, при което колата стана значително по-пъргава, но всяко чудо за три дни. Днес след 1400км, отново прекъсвания, придърпване и грешки. 

Моля помогнете, къде да търся проблема?

Каква е причината да се скапват толкова бързо свещите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качи снимки на скапаните комплекти свещи, че не ми се вярва да са за хвърляне след такъв пробег.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това са последните който сложих. Вчера ги извадих, почистих и ги монтирах отново и прекъсванията изчезнаха, но върви мудно, не е като в началото, когато бяха нови. Измерих съпротивлението на свещите, 1ц - 6,7; 2ц - 6,07; 3ц - 7,5; 4ц - 7,6килома. Тези прекъсвания ги прави на студен двигател, когато загрее много добре, тогава изчезват.

viber_изображение_2025-04-15_08-05-03-827.jpg

viber_изображение_2025-04-15_08-15-55-525.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...