донидо 0 #1 Публикувано събота в 19:44 Здравейте, от 3 дни съм изключително горд собственик на Хонда Акорд 2.2 с тайп.Оказа се че предишния собственик е премахнал дпф-а.Дотук добре , нямам нищо против.Но е ремапнал до 220 к.с. и 420 нютон метра. Та чуденката ми е дали да я оставя така или да върна старите кончета и ако я оставя така дали ще ми прави много беля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 177 #2 Отговорено преди 22 часа До колкото съм чел обсъждания от колегите, проблемите евентуално са свързани с по - бързото заминаване на съединител и съответно демпфер. Не съм засичал да се оплакват от друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1125 #3 Отговорено преди 21 часа (Редактирано) Какви проблеми да ти прави? Принципно не би трябвало да имаш такива. Тайп С са с усилен съединител и трябва да държи. Разхода ще ти е същия, като преди ремапа. Сякаш малко ми се виждат нютоните. Ето диаграма на моята кола. Редактирано преди 21 часа от policeman 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
донидо 0 #4 Отговорено преди 19 часа (Редактирано) Благодаря за отговорите.Относно нютоните , не съм виждал диаграма така ми каза предишния собственик. Иначе колата върви много добре.Няма да я пипам значи.А относно съединителя колкото изкара толкоз. Spoiler Редактирано преди 19 часа от донидо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове