mozambik1 0 #1 Публикувано 28 Март Здравейте колеги. Имам намерение да сменя моите нормални седялки с кожени такива. Колата ми е имала кожен салон, но явно е бил сменен преди да я купя (има кожените тримове по вратите и подлакътника). Та въпроса ми е мога ли да купя кожен салон с подрев от хонда с дясна дирекция (английска) и ще паснат ли кабелаците на подрева и ще влязат ли въобще в релските? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6472 #2 Отговорено 28 Март Кабелаците ще паснат, но не и седалките директно. Те са с електрически регулировки, а бутоните им ще се паднат ниско долу, между седалките и тунела на купето, а там няма бъркане. Вариант е претапициране на твоите с кожата от "обратните". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mozambik1 0 #3 Отговорено 28 Март (Редактирано) @ceco_accord При мене регулирането на седалките е механично с лоста под седалката. Става въпрос за хечбека че седана май е с ел. Редактирано 28 Март от mozambik1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Българин 1 #4 Отговорено вчера в 08:02 На 28.03.2025 г. at 10:54, ceco_accord написа: ...... а бутоните им ще се паднат ниско долу, между седалките и тунела на купето, а там няма бъркане.... Здравейте, Това не е точно така. Не може да се постави дясна седалка на мястото на лява, заради ербеците най-малко.... При смяната на салона, лявата седалка идва пак лява. И тук разликата е в регулирането по височина. Обикновенно шофьорската седалка се регулира във височина, а пасажерската - не. Ако това не Ви притеснява..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Българин 1 #5 Отговорено вчера в 09:09 На 28.03.2025 г. at 9:26, mozambik1 написа: ..... и ще влязат ли въобще в релските? Седалките се демонтират заедно с релсите, отвиват се болтовете, които държат релсите към купето. Относно варианта да се ползва само тапицерията - тук пак трябва да се види шофьорската седалка дали няма и лумбално регулиране, т.е колко дупки има в кожата за врътките за регулиране. Може да се окаже, че трябва да се смени страничното парче кожа на дясната седалка, което според мен ще изглежда грозно. Най безболезния начин е лява седалка на мястото на лява. При задните не би трябвало да има разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове