Videnov-CRV 4 #1 Публикувано 14 Март Закупих и монтирах китайска навигация, всичко работи обаче и иформационният дисплей не спира да свети дори на загасен автомобил. Ще се радвам за съвети как да го загася Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 321 #2 Отговорено 14 Март Снимай какво имаш предвид... Как е свързана, имаше ли инструкции? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Videnov-CRV 4 #3 Отговорено 14 Март Да имаше и се чух а продавача много отзивчив, но не е срещал такъв проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 321 #4 Отговорено 14 Март (Редактирано) Имах предвид, кой дисплей и какво свети на него? Не знам какво представлява тази навигация и тези инструкции има ли ги онлайн, или клип, как става инсталирането? Има ли рязане на кабели, или всичко става с кабели адаптори/преходници към съществуващите куплунзи? А инструкциите само текст с картинки ли са, или има и ел. схема на всички връзки? Редактирано 14 Март от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Videnov-CRV 4 #5 Отговорено 14 Март Ето този свети и на заключена кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 321 #6 Отговорено 14 Март Ясно, но отговори и на другите въпроси... +Ако откачиш акумулатора и го закачиш след малко, пак ли свети? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Videnov-CRV 4 #7 Отговорено 15 Март Оправих го, трябваше да се промени протокол във настройките на навигацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 321 #8 Отговорено 15 Март Това е добре и добре, че даваш обратна връзка, как е оправен проблема. Все пак с инструкциите имаше ли някакви схеми на свързване на двата куплунга на инфо дисплея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Videnov-CRV 4 #9 Отговорено 17 Март Имаше да, даже с продавача държах връзка всичко ми обясни. Просто не беше срещал проблем този дисплей да свети, но ми каза какво да променя и се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 321 #10 Отговорено 17 Март Питах за електрическа, принципна схема на куплунзите на дисплея, коя жица за какво е, не за свързване на навигацията... Трябва ми за друга цел, кои пинове са за камерата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове