Spurss78 0 #1 Публикувано 24 Февруари (Редактирано) Spoiler Група, имам ситуация с свързването между моя телефон и Bluetooth на колата. Четри години без никакъв проблем и сега се свързва и веднага връзката се разпада и после пак се свързва и пак разпад. Някой с решение на проблема? Редактирано 24 Февруари от Spurss78 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexiv 4 #2 Отговорено 24 Февруари Надали си update-вал софтуера на медията на колата. Но все пак - update-вал ли си скоро медията? А на телефона? Дай OS поне и версия, а най-добре и модел на телефона (ако някой с подобен телефон е имал проблем скоро да се познае). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Spurss78 0 #3 Отговорено 24 Февруари (Редактирано) Телефона е Моторола 40 edge с Андроид 14 . На колата не съм правил update .Версията на медията на колата не я знам Редактирано 24 Февруари от Spurss78 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 186 #4 Отговорено 25 Февруари Опитай с друг телефон да видиш дали имаш същия проблем? Предполагам е от апарата. Аз ползвам 2 Самсунга единия от които е много стар S7 edge, но вече 5-6 години няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове