venkostanev 10 #1 Публикувано преди 9 часа Здравейте .Не намирам инфо за тази информация ,която ми излезе на дисплея и най вече за първото ,което се вижда.Втората инф.е ясно че е филтъра на купето,но първата не намирам нищо за нея.Ако някой колега има инфо нека сподели.Благодаря предварително. Колата е Civic 9/r18z4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 660 #2 Отговорено преди 9 часа преди 9 минути, venkostanev написа: но първата не намирам нищо за нея Смяна на маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkostanev 10 #3 Отговорено преди 9 часа предположих но маслото ми е на 4500км.Не знам има ли логика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 660 #4 Отговорено преди 9 часа (Редактирано) Не си го занулил (Reset) на брояча. На моята е в проценти и при смяна се дава Reset и брояча става на 100%. След това процентите падат според условията на шоиране. Редактирано преди 8 часа от Plamen-CRV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkostanev 10 #5 Отговорено преди 8 часа а хааааа.........Ясно.Благодаря ти .Ще го имам в пред вид след следваща смяна.Жив и здрав да си. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове