Simeto 1 #1 Публикувано сряда в 19:13 Прибрах днес огледалата и като исках да ги върна в нормално положение, лявото огледало продължи напред и се обърна напред. Дясното си спира в нормалното положение, а дясното не. Повторих няколко пъти, но без успех. Накрая при отваряне просто го спряхс ръка в нормалното положенение и застана както си трябва. Оказа се обаче, че при всяко палене то си продължава движението докато не се обърне напред. Ако е от значение, колата стоя без акумулатор около месец. Хора помагайте, има ли някакво калибриране на тези огледала или ограничител? Не чух никакви странни звуци, нещо да се е счупило или нещо съмнително... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 151 #2 Отговорено сряда в 19:49 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 264 #3 Отговорено сряда в 23:27 (Редактирано) Преди 4 часа, Simeto написа: Дясното си спира в нормалното положение, а дясното не. Лека грешка или типичен нонсенс, няма значение, сега по същество. Според схемите които намерих се оказва че в механизма на огледалото има два крайни изключвателя които изключват моторчето при достигане на двете положения, отворено/затворено. Или е повреден единия изключвател, или тази част от механиката която го задейства е счупена. За съжаление не съм разглобявал точно на Хонда за да те насоча какво да правиш, но знам че това е слабо място на доста автомобили при влажно и студено време, попада влага вътре и при замръзване се чупят зъбчатки и други компоненти в механизма. По принцип в студено и влажно време тази функция не се ползва, аз лично си ги оставям отворени. ПП -захранването на огледалата е директно през бутона за отваряне/затваряне, не минава през никакъв модул за да се нуждаят от обучение, поне това показва схемата. Редактирано сряда в 23:34 от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Simeto 1 #4 Отговорено четвъртък в 06:33 (Редактирано) Благодаря, ще отварям да търся кое се подменя Редактирано четвъртък в 06:38 от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презупция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове