rangchev 6 #1 Публикувано 10 Февруари Колеги здравейте.Появи ми се някакъв странен проблем по токовете.При присветване с дългите,за момент се включват контролните ламби и все едно колата тръгва да гасне.При включване на габаритете същата работа,даже всичко започна с габаритите.Също така понякога и при натискане на съединителя.А понякога и радиото за момент прекъсва когато се случват тея неща.Случва ми се и колата да гасне понякога на по ниски обороти,напр/ при паркиране с малко газ.Светва всичко и колата гасне. Всеки път когато паля колата и пусна фаровете,светлината на таблото се връща на най тъмен режим.Но в движение когато и да мина на дълги,за момент колата прекъсва и задължително присветват всички контролни ламби. Някой може ли да даде идея какво да търся !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #2 Отговорено 11 Февруари Търси добър майстор по тоците. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1565 #3 Отговорено 11 Февруари (Редактирано) @rangchev Първо проверяваш дали зарежда алтернатора14.4V без консуматори, акумулатора държи ли ток,това се парви с товарна вилка там където продават батерии. Това е по-трудно за проверка но ми намирисва на разхлабен кабел за маса. Проверете и кабелите до алтернатора. Редактирано 11 Февруари от CARPERA 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове