raishauer 2 #1 Публикувано петък в 19:16 Здравейте къде може да се намира релето за мигачите на Honda civic 2023 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
advokata 9 #2 Отговорено събота в 09:57 По думите на ChatGPT: При Honda Civic 2023 релето за мигачите не е отделен компонент, както при по-старите автомобили. Вместо това, управлението на мигачите е интегрирано в модула за управление на купето (Body Control Module - BCM). Впрочем видях, че сте питали и в civic11forum. Хубаво е като пишете в такива форуми да пишете на Английски за да ви разберат повече хора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #3 Отговорено събота в 17:01 Благодаря много,коригирах езика в другият форум.Според теб дали ще трябва да се замени целият модул BCM или е поправимо това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #4 Отговорено понеделник в 14:44 Както е точно проблема и сигурен ли си, че точно в релето е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #5 Отговорено понеделник в 19:07 (Редактирано) Проблема е в бързо мигане на мигачите, като в дясно от време на време мигат нормално но преден ляв направо спира да мига.Пускам аварийните, преден ляв тръгва да мига бързо и после пак спира!Нищо не съм сменял отзад по крушките а от пред е лед вграден във фара! Редактирано преди 17 часа от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презупция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 9 #6 Отговорено понеделник в 19:45 Най-вероятно проблемът е в електронния модул, управляващ мигача, който пък е във фара. Тъй като това е нов автомобил и е в гаранция трябва да направите гаранционна претенция. Повредата е еквивалент на изгоряла крушка на старите фарове обаче най-често подменят целия фар. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #7 Отговорено понеделник в 19:57 (Редактирано) Не знам с диагностика дали ще хване проблема мисля да отскоча до Бултрако да пробвам! Редактирано преди 17 часа от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презупция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #8 Отговорено преди 11 часа И аз си мисля, че най-вероятно щом мигат, би трябвало релето да работи, а бързото мигане, може да е, защото има изгоряла крушка(ако не е лед) или дефектен лед, които карат релето да мига по-бързо, за да те предупреди, че имаш проблем със светлините, крушки или лед на мигачите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове