Jump to content
Vasil_OB

Въпрос за Хонда Сивик EM2

Recommended Posts

Здравейте, първо искам да се извиня ако това не е правилното място за темата но съм нов във форума. Та искам да ви помоля за мнение относно тази хонда, добър ли е двигателя, вероятни проблеми, окачване , ще имам ли проблем с резервните части защото разбрах че не са често срещани, също така може ли да се сложи газ на този двигател? Общо взето ви моля за мнение, ето го и точния екземпляр:https://www.cars.bg/view.php?id=6750bccea0431b55bb02a282

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Градски, тази кола НЕ е на 177К км! Ако сравня изтърканите ключове с моята, която е на 300К, тази ми изглежда на 500К. Е разбира се това не е най-точния критерий! Иначе мотора е супер, става на газ. Предполагам, че части за него ще намериш, защото е същия като 1.6 Само не знам, как е с частите по купето, брони, фарове и т.н. Не пише от къде е внесена, гледай за ръжда по задното окачване. Ослушай се за виене в скоростите.

Редактирано от ruil4o
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет.

Няма проблеми с намиране на части и консумативи за подръжка и ремонт, дори и оригинални. 

Окачването е прилично за такава кола, но не е очаквай комфортна возия.

Двигателя може да се газифицира безпроблемно. Чест проблем е прегряване на мотора, издухване на гарнитурата и харч на масло.

Като цяло има доста добро антикорозионно покритие на купето и мостовете и ръждата говори за ползване в екстремни условия.

Колата изглежда доста запазена отвътре и отвън, единствено ме притесняват задните стопове. Тези са от фейслифтовия модел 2004-05г. и са по-скъпи и редки.

Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...