ivo_sant 0 #1 Публикувано четвъртък в 13:00 Здравейте Някой ако има информация моля да помага! Круз контрола след като се задейства,след няколко километра се изключва!😵 Благодаря Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 469 #2 Отговорено преди 15 часа Проверете датчиците на педала на спирачката и на педала на съединителя. Когато се натисне един от тези педали автопилота се деактивира. За съединителя не съм сигурен 100%, при Сивик 8 дали изключва круиза, защото при Акорд 7 го изключва, а при Акорд 8, не. Ще пробвам как е при Сивика и ще кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_sant 0 #3 Отговорено преди 15 часа Да с натискане на спирачката или съединител се деактивира,проблема е ,че се деактивира без натискането на спирачката или съединител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1588 #4 Отговорено преди 12 часа (Редактирано) Ми, провери датчиците и педалите. Може като друсне в дупка датчика да отчита натискане. Преди години на една кола с ръчни скорости ключето на спирачката беше се разместило и като натисна съединител ми светкаха стоповете. Редактирано преди 12 часа от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове