Jump to content
MasterCCC

Подсветка на бутоните на Акорд 8, 2013

Recommended Posts

Здравейте, 

Някой знае ли, кой предпазител отговаря за подсветката на интериорните бутони на централния панел и четирите бутона в ляво (парктроник, пръскачката на фаровете, ел. стабилизация и CMBS). Автомобилът е Honda Accord, 2.4 бензин, Type S, facelift 2013 г.

Осветлението ми изчезна след като смених крушките на бутоните и случайно окъсих на единия бутон цокъла на крушката.

Проверих всички предпазители и се оказа че са здрави. Нещо друго да е сработило или дефектирало?

Редактирано от MasterCCC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш бушониера под волана в ляво, в краката на пасажера от дясно и в коша.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 3 места има предпазители - откъм шофьора, в дясно до пасажера и в двигателния отсек.

Не открих изгорял препазител (мерил съм ги отгоре с мултицета). Другото интериорно осветление в купето работи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако подсветката на изброените бутони се димира (да кажат колегите с 8-ци) има вероятност да си опукал транзистора отговорен за димирането, къде се намира той!! не знам, но ако има димиране има и транзистор. Ако липсва димиране вероятно захранването на цялата тази подсветка е през реле, може и там да се крие проблема, но и в двата случая ще е през предпазител.

Редактирано от CCord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...