MasterCCC 0 #1 Публикувано понеделник в 18:27 (Редактирано) Здравейте, Някой знае ли, кой предпазител отговаря за подсветката на интериорните бутони на централния панел и четирите бутона в ляво (парктроник, пръскачката на фаровете, ел. стабилизация и CMBS). Автомобилът е Honda Accord, 2.4 бензин, Type S, facelift 2013 г. Осветлението ми изчезна след като смених крушките на бутоните и случайно окъсих на единия бутон цокъла на крушката. Проверих всички предпазители и се оказа че са здрави. Нещо друго да е сработило или дефектирало? Редактирано понеделник в 18:29 от MasterCCC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1255 #2 Отговорено понеделник в 20:23 Имаш бушониера под волана в ляво, в краката на пасажера от дясно и в коша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MasterCCC 0 #3 Отговорено понеделник в 21:36 На 3 места има предпазители - откъм шофьора, в дясно до пасажера и в двигателния отсек. Не открих изгорял препазител (мерил съм ги отгоре с мултицета). Другото интериорно осветление в купето работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 251 #4 Отговорено преди 20 часа (Редактирано) Ако подсветката на изброените бутони се димира (да кажат колегите с 8-ци) има вероятност да си опукал транзистора отговорен за димирането, къде се намира той!! не знам, но ако има димиране има и транзистор. Ако липсва димиране вероятно захранването на цялата тази подсветка е през реле, може и там да се крие проблема, но и в двата случая ще е през предпазител. Редактирано преди 20 часа от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове