Jump to content

Recommended Posts

Колеги като ръчкам колата мн яко и след това я оставя да си почива,след това искам да я запаля не може :)Пробвам с стартер около 10-на пъти и се отказвам,след това включвам втора,педала на саеденителя не съм го натиснал контакт малко газ метар-два напред и пак неще :) след това с стартера 2-3 пъти и пали няма никаква разлика след това във вървенето,в шума на двигателя оборотите са си същите :) Това ми го направи и един път след сваляне на акумолатора :) направо се побърках днес...............моля ви някой ако е имал подобен проблем или знае от какво е да сподели че направо умирам от нерви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж да не е бензиновата помпа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят проблем беше подобен, свалих си главното реле и презапоих всичките му спойки (фирмен дефект) и до сега нямам проблем (да чукна на дърво) :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моя двигател е същия имах подобен проблем оказа се комутатора,виж и бобината

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като дадеш контакт, чуваш ли бензиновата помпа да работи(жужи) ? ако не се чува това специфично цък......цък значи по-вероятно се ебава ГЛАВНОТО РЕЛЕ ( MAIN RELAY ) ;) Има доста теми по въпроса, прегледай ги и виж, доста точно е обяснено къде се намира, как се сваля и как се оправя проблема.Ако релето е ОК, тогава колегата даде предположения вече за бобина, комутатор, делко(палец, капачка) и т.н. ;) Може профилактично да си погледнеш и бензиновия филтър ако не си го сменял скоро. Също и свещите и кабелите им....Дано скоро откриеш проблема и го оправиш. Като стане, да кажеш какво/как ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да задалжително ще пиша какво е станало.Дано да се оправи че е мн нервно колата ти да не пали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

Аз като дам на контакт чувах помпата но пак се оказа от главното реле :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found