rumenArt 0 #1 Публикувано преди 10 часа Здравейте,колеги. Имам много странен проблем с моята Хонда Сивик 2.2 дизел от 2007г. Колата сутрин, в сравнително хладно време, (да речем под 10 градуса) не пали. Трябва да я напече слънцето 15 минути и вече пали и работи нормално. Лятото работи добре ,но зимата си е голям проблем , в тези мъгливи дни. Ще съм много благодарен,ако някой ме насочи как да реша проблема. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 81 #2 Отговорено преди 9 часа Здравей, Като за начало проверка горивен филтър, свещи, гориво. Не насочваш върти ли и не пали или друго. Може и имобилайзер да е, хлабава връзка...... Гадая... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumenArt 0 #3 Отговорено преди 8 часа Здравей, Ами свещи и филтър са сменени ,дава грешка в комуникацията. На контакт не се появява символа на подгряване ,когато не пали, когато е достатъчно топло се поява и пали. Може ли да е някакъв датчик,който да дава грешна информация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar_Honda 6 #4 Отговорено преди 7 часа 27 minutes ago, rumenArt said: Може ли да е някакъв датчик,който да дава грешна информация? Подгревните свещи имат управляващ блок, време за подгряване, който струва около 200 лева. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове