Jump to content
serafim4e

Проблем с радиото

Recommended Posts

Здравейте колеги! Имам питане относно радиото: преди два дена беше доста студено сутринта, имаше едно голямо замисляне при палене и разбрах, че акумулаторът си заминава. Затова го смених с нов на следващия ден. Хубаво, но сега пък радиото не работи - няма ток към него, има една червена лампичка като е свален панела му и тя не свети. Когато сменях акумулатора, радиото не беше включено. Намерих къде са бушоните в купето, мисля че символа,който прилича на касетка е за радио или най-долния ред третия от дясно на ляво, мини, кафяв 7.5А , но уви не е от него. Къде да търся проблема? В двиг.отсек има още една кутия с бушони - не можах да я разгледам вътре, едвам надигнах капачето - гледам има и малки и големи бушони.Нещо не го отварям правилно - от едната ми остава застопорено и за да не го счупя не напъвах повече. Опитах се да изровя тема по моя проблем, но нищо не намерих. Някакви идеи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитай следните варианти:

1. Натискаш и задържаш бутона Vol за повече от 30 секунди.

2. Натискаш и задържаш цифрите 1 и 6, тогава натискаш Vol и пускаш всички бутони.

3. Изключваш минусовата клема на акумулатора за минута. След това при слагането гледаш да я сложиш с едно движение, да няма прецъкване.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...