serafim4e 10 #1 Публикувано 27 Ноември, 2024 Здравейте колеги! Имам питане относно радиото: преди два дена беше доста студено сутринта, имаше едно голямо замисляне при палене и разбрах, че акумулаторът си заминава. Затова го смених с нов на следващия ден. Хубаво, но сега пък радиото не работи - няма ток към него, има една червена лампичка като е свален панела му и тя не свети. Когато сменях акумулатора, радиото не беше включено. Намерих къде са бушоните в купето, мисля че символа,който прилича на касетка е за радио или най-долния ред третия от дясно на ляво, мини, кафяв 7.5А , но уви не е от него. Къде да търся проблема? В двиг.отсек има още една кутия с бушони - не можах да я разгледам вътре, едвам надигнах капачето - гледам има и малки и големи бушони.Нещо не го отварям правилно - от едната ми остава застопорено и за да не го счупя не напъвах повече. Опитах се да изровя тема по моя проблем, но нищо не намерих. Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 84 #2 Отговорено 28 Ноември, 2024 Опитай следните варианти: 1. Натискаш и задържаш бутона Vol за повече от 30 секунди. 2. Натискаш и задържаш цифрите 1 и 6, тогава натискаш Vol и пускаш всички бутони. 3. Изключваш минусовата клема на акумулатора за минута. След това при слагането гледаш да я сложиш с едно движение, да няма прецъкване. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове