Honda_Z 1497 #1 Публикувано събота в 10:22 Дали, защото съм фен, или наистина е така, но ми се струва, че Хонда е една от най-застъпените марки във филмите от Северна Америка, с които сме израснали. Например... Полицейска академия 1, сивик 1-ген: Сам вкъщи 1, където Дядо Коледа кара сивик 2-ген: Стенли Ипкис в "Маската" принципно има Сивик, но така и не успява да си го вземе от коректните момчета от сервиза: Friday, където властната приятелка на героя, игран от Ice Cube караше сивик 5 седан: В саундтрака на фимла, 2 live crew го споменават в тяхната Hoochie mama: Цитат Girl, you know you look so cute Ridin' 'round town in ya Daisey Dukes Come on over for a visit Let a nigga ride in ya Civic Като стана дума за сивик 5, няма как да не споменем The fast and furious и черните купета, с които обираха камионите: Ще завърша поста с любимото ми. Прозрението на надзирателя Чалмърс от Семейство Симпсън, който открива нов смисъл на живота с неговата нова стара Хонда Акорд... преди да му откраднат "H"-то поне: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #2 Отговорено събота в 10:49 (Редактирано) Оо, има доста филми в който някой от актьорите кара модел на марката, с което режисьорът характеризира част от образъ на героя. https://www.billywoodhonda.com/five-times-honda-visited-hollywood/ Нопример в "Криминале", 2-мина карат Хонди - вехт Сивик и новият тогава NSX. Редактирано събота в 11:10 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове