islandia 0 #1 Публикувано 11 Ноември Помощ фарове Джаз Здравейте.Имам Хонда Джаз 1.4 2007г.фейслифт.Къде във Варна може да ми сменят крушките на фаровете с новите модерни с вентилатор за по добре осветяване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 11 Ноември Здравей и добре дошъл,в всички автоаксесоари са отзивчиви и слагат закупените крушки като помолиш. И заглавието на темата е доста дълго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
islandia 0 #3 Отговорено 11 Ноември преди 1 минута, CARPERA написа: Здравей и добре дошъл,в всички автоаксесоари са отзивчиви и слагат закупените крушки като помолиш. И заглавието на темата е доста дълго. Благодаря.Извинявам се за дългото заглавие.Не съм писал до сега и незнам правилата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #4 Отговорено 11 Ноември @islandia Мога да дам координати на човек във Варна който се занимава с рециклиране на фарове и монтаж на LED лампи. Крушките които предлага са много високо качество и светят брутално, разбира се без да заслепяват насрещно движещите се при правилна настройка на фаровете. Лично аз съм ползвал услугите му за три автомобила и съм много доволен. Има си и сайт с всички продукти които предлага и цени, но не знам дали мога да го обявя на всеослушание тук, да не излезе, че правя реклама. Ако все още проявяваш интерес, пиши на лични да ти дам координати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
islandia 0 #5 Отговорено 11 Ноември Преди 2 часа, DAN_DAN написа: @islandia Мога да дам координати на човек във Варна който се занимава с рециклиране на фарове и монтаж на LED лампи. Крушките които предлага са много високо качество и светят брутално, разбира се без да заслепяват насрещно движещите се при правилна настройка на фаровете. Лично аз съм ползвал услугите му за три автомобила и съм много доволен. Има си и сайт с всички продукти които предлага и цени, но не знам дали мога да го обявя на всеослушание тук, да не излезе, че правя реклама. Ако все още проявяваш интерес, пиши на лични да ти дам координати. Не знам как да пиша на лични.Емайл islandia@abv.bg Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове