daniel.s 0 #1 Публикувано 8 Ноември (Редактирано) Привет колеги, Може ли някой минал през филма вече с износен разпределителен изпускателен вал да сподели откъде и как се е сдобил с нов. Гледам във ибей има вариант за малко по евтини - 100-тина евра, с малко съмнителна изработка тип: ebay 100 euro и по-скъпи от 300+ евра, които изглеждат закалени и доста по-добре: ebay 300+ euro Като по-скъпите, като гледам са с включена международна доставка, за разлика от по-евтините, които се оправяш сам с мита и освобождаване от митница. Не съм правил по-сериозно проучване за пазара тук на 2-ра употреба - има ли нещо което трябва да имам предвид ако се намери такъв тук? Редактирано 8 Ноември от daniel.s Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #2 Отговорено 8 Ноември Минах по този път преди 4 години. Купих 2-ра употреба в перфектно състояние от тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 8 Ноември Може да попиташ този колега. Снабдава всякакви части, основно нови. Също имаше писано тук някъде за и-бейските валове, че няма проблем с тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsonev.autofix 107 #4 Отговорено 13 Ноември Имам 11 такива вала на склад - 500 лв. за брой - в състояние на нов. Ибейските валове са репликите, които докарваме за по 150 лв. за брой, но доста кратък живот имат за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове