krasss 0 #1 Публикувано сряда в 01:14 (Редактирано) Здравейте. Бихте ли ми помогнали със смяната на въпросния сензор Neutral Safety Position Switch Sensor, на снимката? По скоро ме интересува, правилното му зацепване, когато се сложи, за да не бърка позицията на скоростите. Гледах клипове на английски, но не схващам как точно става Редактирано сряда в 01:18 от krasss Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #2 Отговорено сряда в 05:57 Слагаш на неутрална преди да правиш каквото и да е, и си дърпаш ръчната. Подпри колата с нещо да не тръгне. Изключваш акумулатора да не светне нещо . Вдигаш колата и от страната на шофьора отстрани има капак върху скоростите. Махаш капака и отвиваш стария датчик, на два болта се държи. Преди да вкараш новия трябва да го центрираш с един луфтомер, така че резките да си пасват. Гледай луфтомерът плътно да влиза в процепите за да е всичко точно. После в обратен ред сглабяш и си готов. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasss 0 #3 Отговорено вчера в 02:14 Същия съм от фейсбук. Стана ми ясно, отново благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове