Jump to content
petar1901

Хонда Сивик 8 генерация проблем с теч на антифриз

Recommended Posts

Здравейте колеги и колежки , пиша тук защото не знам къде , как , какво да правя - та проблема е следния , колата е Сивик 2006 , 8 генерация - имам теч на антифриз от някъде и не знам от къде , като отворя капака не се вижда никъде около казанчето да има теч , също така видях , че има теч в купето под стелката на шофьорското място ми е мокър пода и също е антифриз , та след гледане в интернет , ходене до 2 сервиза в Стара Загора ми казаха ,че най - вероятно е радиаторче на парното , но също така ми казаха , че не се занимават с такива ремонти защото се сваляло цялото табло и така нататък , та къде мога да ида в Стара Загора в сервиз който се занимава с такива проблеми , да видят какво е и да го оправят 

благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най вероятно това ти е проблема щом имаш теч вътре в купето.Свалянето на таблото е неизбежно.Виж някой сервиз със добра репутация който се занимава със ремонт на климатици.Имал съм същия проблем на предният ми автомобил.  Едни момчета които правят климатици във Плевен свършиха тази не много приятна работа но по някога се налага.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Стара Загора сервиза е един - при Венко. Намира се на богомиловско шосе. В двора на автокъща Оникс Карс... влизаш в двора и караш надолу, до края. Там има едно хале.

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...