Александър Марков 0 #1 Публикувано 22 Октомври Здравейте на всички. Казвам се Александър. От скоро се оглеждам за нова кола. Насочил съм се към CR-V IV не фейслифтово 2.4i (предолагам досещате се че го глася за газчица). Обаче ме притесняват няколко нещата. Основното е височината на колата!?!?! Доста се заглеждам като ги видя на пътя и все ми се струват че са ниски???? Така ли е или се бъркам? Питам понеже обичам често да ходя в природата. Къмпинг, разходки + хобито ми е да се гмуркам и често ми се налага да карам по черни пътища. Какви са ви преките впечатление от шофиране на тези автомобил извън пътя. Естествено не говоря за офроад да ходя в някакви дерета да се чудя как да си счупя колата. Например едно от любимо място на което обичам да ходя и мога да дам като база за сравнение е Маслен Нос(споемнавам ако има някой друг любител на това място) Ще съм благодарен за всякакви off-road отзиви за представянето на колата. Имам и други въпроси, но да не ставам нахален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #2 Отговорено 22 Октомври Здравей! Просвета на CR-V IV e 170 mm, а на CR-V III e 185 mm. Аз карам CR-V IV 2.0i с газова уредба и беше увиснала отзад още като я купих. Смених задните пружини и се надигна значително. Не съм я мерил преди и след смяната, но видимо се вдигна може би с 5-7 см. Предполагам, че с времето заради бутилката пак ще увисне. Пружините ги взех от Markony от Русе, поръчани са от щатите и не помня колко пари няха. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #3 Отговорено 22 Октомври Здрасти колега @Александър Марков Имаше тема за повдигане на Црв с планки, мисля че се получава прилично откъм просвет, че и визия. Потърси и този вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Александър Марков 0 #5 Отговорено 22 Октомври "Здрасти колега @Александър Марков Имаше тема за повдигане на Црв с планки, мисля че се получава прилично откъм просвет, че и визия. Потърси и този вариант. " Вече даже влязох да търся такива планки. Видях че в OLX има. Изработват ги според желаната височина. Затова пък бих питал някой който е слагал как се държат? Как е със стабилността? Само подложки или трябват? Или и нови по-дълги амортисьори или нещо друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Александър Марков 0 #6 Отговорено 22 Октомври 29 minutes ago, bloiler said: сега ще я погледна тази тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове