Plevelcho 103 #1 Публикувано 19 Октомври съвсем случайно преди ден спрях за покупки в едно малко градче и видях Акорд 4 в много добро състояние за годините си.Без номера нов внос и макар да имам 3 коли много ми се прииска да го имам много запазен салон и съвсем леки ръждици.Та мисълта ми е да го купя "евентуално" и да имам още един олдтаймер или след като го стегна да му се понакефя и да го продам за нормална цена на някой фен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #2 Отговорено 19 Октомври Купуването на вехти Хонди си е заразно. Вземай - кво му плащаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #3 Отговорено 19 Октомври ще видим колко ще и искат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 334 #4 Отговорено 30 Октомври Взимай, няма с какво да те изненада. Ако тук вече са заскрапени, в САЩ си ги карат още и имат силен афтърмаркет пазар за тия коли. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове