vpetrov23 0 #1 Публикувано 6 Октомври Здравейте, колеги! И аз съм от тези, със спуканото стъкло на халогена. Левия (шофьорския) е за смяна. На някой да му се намира оригинален? Аз съм от София и понеже в момента предницата на колата е свалена за полиране на фарове и отстраняване на камъчета е най-удачно да го сменя, но малко късно се сещам да питам тук, та може да се каже, че е спешно. Доколкото разбирам обикновените крушки награвят прекалено много и понеже са близко до стъклата те също се нагряват, което води до спукване, когато навън е студено или вали. Някой да ме посъветва как да го избегна това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #2 Отговорено 8 Октомври Не мога да помогна с намирането на халоген. И при седма го има този проблем. Смених крушките с лед. Уж с тях се елиминира този проблем с нагряването на стъклото. Само, че не успях да намеря крушки под 4300 к. - светят бяло. Искаше ми се още малко по - топъл цвят на светлината, за да са по - ефективни в мъглата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vpetrov23 0 #3 Отговорено 8 Октомври Да, аз в момента само на 6000к намирам, което и мен не ме блазни особено... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #4 Отговорено 9 Октомври Има, разгледай от тази марка Bullvision. Разглеждай добре опциите. От тях намерих на 4300к но пак ми е бяло. Но пък светят добре 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове