Wanzz 0 #1 Публикувано 1 Октомври (Редактирано) Здравейте колеги, преди по-малко от месец си купих Хонда Акорд 8 ген. 2.0 автоматик с идеята да й сложа ГИ. Стигнах до момента, в който трябва да избера къде в София (или околностите) да отида. Прочетох доста теми тук, но въпреки всичко не мога еднозначно да си отговоря на въпроса - къде е най-добре да отида. От това, което прочетох стигнах до извода, че е важно кой (и точно заради това съм пред такава голяма дилема къде точно да отида), а не каква точно ще бъде системата, но въпреки това съм се насочил към Романо, БРЦ или Ланди Ренцо без омасляване на клапаните. Ще бъда изключително благодарен на всеки един съвет относно поставянето на ГИ и най-вече къде да отида точно да я поставят в София и околностите. Благодаря предварително! Редактирано 1 Октомври от Wanzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 303 #2 Отговорено 1 Октомври Преди 1 час, Wanzz написа: ...съм се насочил към Романо, БРЦ или Ланди Ренцо без омасляване на клапаните. Не съм в час с ГИ, останал съм на ниво карбураторните, когато "мерцедеса" на газовите бяха холандските Ланди Хартог и италианските Ренцо Ланди... Много им разбирах, сам си ги настройвах с манометри... Бях направил и Принудителен Празен Ход, както на карбуратора на бензин (Ладите) и имитатор на ламбда сонда, който лъжеше компютъра, за да не свети чека... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #3 Отговорено 1 Октомври Автогазови уредби Каравел газ 089 358 2628 https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_esv=f2ad83ee939cc1c8&sca_upv=1&hl=bg-BG&cs=0&sxsrf=ADLYWII0IkBxz9hdcSsHj9Cgmdqg-JBoUQ%3A1727809302697&kgmid=%2Fg%2F11bzwq_9fb&q=Автогазови уредби Каравел газ&shndl=30&source=sh%2Fx%2Floc%2Fact%2Fm1%2F4&kgs=28407c905711f933 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata1 1 #4 Отговорено 2 Октомври Аз си сложих ланди ренцо на 2 ка мотор много съм доволен никакви проблеми гори ми 10газ с климатик среден разход градско и извън 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове