Jump to content
nemeca70

Проблем абс англичанка

Recommended Posts

Здравейте колеги,от 3-4дни ми светна АВС.Сутрин като пътувам първите 15-20км всичко е нормално и после светва АБС и свети цял ден и така всеки ден.Ходих и в Хонда но не могат да разчетат проблема казват че може би някой е барал буксата.На още двама майстори ходих и те не могат да се вържат.Ако някой може да помага

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почисти назъбените рингове на главините. Почисти АВС датчиците на главините и буксите им. Може да е влязла мърсотия в някоя от буксите.

После провери моторчето на АВС модула. Може да са му износени четките на роторчето. Занеси го на ремонт при доказан майстор, който ремонтира стартери, да ти смени четките на роторчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Имам сивик 2000г. англичанка, с обд букса е и не мога да се свържа с абс модула дори с HDS. Иначе си ми работи, но ако нещо стане като при теб ще започне гадаенето. 

Редактирано от Mys7Ic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Преди 2 години ми се случи същото. Първите км е ок после светваше. Гася колата, паля пак, не свети.. Покарам малко светва.. Месец така и започна да свети постоянно и естествено АBS'а не включваше при спиране, което зимата си е риск. Оказаха се повредени датчици. Смнених ги и всичко си е ок. До този извод се стигна с диагностика. И нашите баби се четат😁

Редактирано от Сивик 1.5 114 аеродек англ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

С коя диагностика? Може на 1.5 да е друг модула и да се чете. Аз съм пробвал на 1.4

Редактирано от Mys7Ic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...