nemeca70 0 #1 Публикувано 27 Септември Здравейте колеги,от 3-4дни ми светна АВС.Сутрин като пътувам първите 15-20км всичко е нормално и после светва АБС и свети цял ден и така всеки ден.Ходих и в Хонда но не могат да разчетат проблема казват че може би някой е барал буксата.На още двама майстори ходих и те не могат да се вържат.Ако някой може да помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #2 Отговорено 27 Септември Почисти назъбените рингове на главините. Почисти АВС датчиците на главините и буксите им. Може да е влязла мърсотия в някоя от буксите. После провери моторчето на АВС модула. Може да са му износени четките на роторчето. Занеси го на ремонт при доказан майстор, който ремонтира стартери, да ти смени четките на роторчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #3 Отговорено 1 Октомври (Редактирано) Имам сивик 2000г. англичанка, с обд букса е и не мога да се свържа с абс модула дори с HDS. Иначе си ми работи, но ако нещо стане като при теб ще започне гадаенето. Редактирано 1 Октомври от Mys7Ic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сивик 1.5 114 аеродек англ 4 #4 Отговорено 24 Октомври (Редактирано) Преди 2 години ми се случи същото. Първите км е ок после светваше. Гася колата, паля пак, не свети.. Покарам малко светва.. Месец така и започна да свети постоянно и естествено АBS'а не включваше при спиране, което зимата си е риск. Оказаха се повредени датчици. Смнених ги и всичко си е ок. До този извод се стигна с диагностика. И нашите баби се четат😁 Редактирано 24 Октомври от Сивик 1.5 114 аеродек англ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #5 Отговорено 24 Октомври (Редактирано) С коя диагностика? Може на 1.5 да е друг модула и да се чете. Аз съм пробвал на 1.4 Редактирано 24 Октомври от Mys7Ic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове