baju 3 #1 Публикувано 14 Септември (Редактирано) Привет! От известно време се чува странен шум наподобяващ тракане/хлопане при запалване/гасене на колата и при смяна на първи предавки особено. Това го имам точно след като ми сменяха алтернатора и някой, който е имал подобен казус да сподели какво може да е и и имам ли причина да се притеснявам за нещо? Колата е автоматик 2010г, 3-ка Екзекутив. Редактирано 14 Септември от baju Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 14 Септември Quote Това го имам точно след като ми сменяха алтернатора и някой Ремъка там върти една ролка с обтегач и рамо може да хлопа той. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baju 3 #3 Отговорено 16 Септември На 14.09.2024 г. at 21:46, CARPERA написа: Ремъка там върти една ролка с обтегач и рамо може да хлопа той. Трябва само да се затегне или е нещо по-сложно, което изисква незабавно внимание? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #4 Отговорено 16 Септември Обикновено ако е от там се сменя ролката и рамото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове