kokoff 1 #1 Posted September 12, 2024 Здравейте колеги. Търся работещо решение за подмяна на оригиналната навигация на ЦРВ 4 дизел 2013 година, с андроид при запазване управлението от волана, че оригиналната много ме дразни с липсата на ъпдейти на картите. Ако някой е успял моля да сподели каква, откъде? 1 Share this post Link to post Share on other sites
MonsterOOD 100 #2 Posted September 18, 2024 Здравей, аз не подмених, но си монтирах андроид на CRV-to 4 ген. Възползвах се от услугите на: EMK Car Audio / Multimedia & Security Systems - гр. Пловдив 0896601966 за продажба и монтаж на мултимедия, говорители, автоаудио, имобилайзер, аларми, антирадари Човек си разбира много, даже като отидох в урочения час, имаше в гаража паркирано ламбо за подмяна на цялата музикална уредба След монтажа, ми работеше всичко, както волана така и показване на отворени врати, багажник и други. Вече 2 години си я ползвам с кеф и съм много доволен. Най-ценното е, че можеш да си разделиш екрана на две и да си гледаш хем Wase и Spotify. Успех! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Plamen_Honda 37 #3 Posted September 18, 2024 Здравей, Би ли споделил ориентировъчна цена за закупуване и монтаж на андроидската навигация Share this post Link to post Share on other sites
MonsterOOD 100 #4 Posted October 9, 2024 На мен ми излезна 1200 лв. таблета + монтаж от професионалист. Човека който избрах се намира в Пловдив, а аз съм от София. Доволен съм от всичко направено от него и професионалното изпълнение. Share this post Link to post Share on other sites