Jump to content
kokoff

Въпрос за подмяна на оригиналната навигация на ЦРВ 4 с андроид

Recommended Posts

Здравейте колеги. Търся работещо решение за подмяна на оригиналната навигация на ЦРВ 4 дизел 2013 година, с андроид при запазване управлението от волана, че оригиналната много ме дразни с липсата на ъпдейти на картите. Ако някой е успял моля да сподели каква, откъде?

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, аз не подмених, но си монтирах андроид на CRV-to 4 ген. Възползвах се от услугите на: 

EMK Car Audio / Multimedia & Security Systems - гр. Пловдив

0896601966 за продажба и монтаж на мултимедия, говорители, автоаудио, имобилайзер, аларми, антирадари

Човек си разбира много, даже като отидох в урочения час, имаше в гаража паркирано ламбо за подмяна на цялата музикална уредба :)

След монтажа, ми работеше всичко, както волана така и показване на отворени врати, багажник и други. Вече 2 години си я ползвам с кеф и съм много доволен. Най-ценното е, че можеш да си разделиш екрана на две и да си гледаш хем Wase и Spotify.

Успех!

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

Би ли споделил ориентировъчна цена за закупуване и монтаж на андроидската навигация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми излезна 1200 лв. таблета + монтаж от професионалист. Човека който избрах се намира в Пловдив, а аз съм от София. Доволен съм от всичко направено от него и професионалното изпълнение. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...