Jump to content
pando

Проблем с оригиналната музика

Recommended Posts

Здравейте колеги,имам следният проблем,колата е с оригиналната навигация и музика.Когато сменям диска и затварям капака почва да пиука и изписва ,че 

капака е отворен.Натискам,натискам няма,продължава да пиука.Ще ви бъда благодарен ако можете да ми помогнете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз махнах моята навигация, заради този проблем. Има прецакан микрек и не отчита, че капакът е затворен. Вероятно може да се ремонтира, ако някой има такъв оригинален микрек, но ме съмнява.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вади много хубав звук оригиналналната музика,другите няма да го вадят,благодаря ти за отговора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги! 

За да не отварям нова тема ако може да използвам на колегата. Та Въпросът ми е дали Хонда ЦРВ 2 ген., 150 Hp бензин, 2006 г. има заводски пуснати кабели за оригинална навигация? Моята е заводско с оригиналното радио, а ми изпадна една оригинална навигация, но само с буксата, която е за радиото не дава никаква индикация за живот. Навигацията е работеща. Четох, че към нея трябва да се включи и кабел, който идва от скоростомера ако не се лъжа. След като демонтирах оригиналното радио и дълго ровене във всички посоки не открих други кабели освен за антенат и захранващия кабел за радиото и колоните. Ще Ви бъда благодарен ако можете да ми помогнете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...