pando 12 #1 Публикувано 9 Септември Здравейте колеги,имам следният проблем,колата е с оригиналната навигация и музика.Когато сменям диска и затварям капака почва да пиука и изписва ,че капака е отворен.Натискам,натискам няма,продължава да пиука.Ще ви бъда благодарен ако можете да ми помогнете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #2 Отговорено 10 Септември Аз махнах моята навигация, заради този проблем. Има прецакан микрек и не отчита, че капакът е затворен. Вероятно може да се ремонтира, ако някой има такъв оригинален микрек, но ме съмнява. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #3 Отговорено 10 Септември Вади много хубав звук оригиналналната музика,другите няма да го вадят,благодаря ти за отговора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivicSS 0 #4 Отговорено четвъртък в 09:58 Здравейте, колеги! За да не отварям нова тема ако може да използвам на колегата. Та Въпросът ми е дали Хонда ЦРВ 2 ген., 150 Hp бензин, 2006 г. има заводски пуснати кабели за оригинална навигация? Моята е заводско с оригиналното радио, а ми изпадна една оригинална навигация, но само с буксата, която е за радиото не дава никаква индикация за живот. Навигацията е работеща. Четох, че към нея трябва да се включи и кабел, който идва от скоростомера ако не се лъжа. След като демонтирах оригиналното радио и дълго ровене във всички посоки не открих други кабели освен за антенат и захранващия кабел за радиото и колоните. Ще Ви бъда благодарен ако можете да ми помогнете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове