Andrey Bayganov 0 #1 Публикувано 4 Септември Колеги нов съм във форума, карах легенд докато не скъса пистовия ремък парче от който се нави и удари ангренажния ремък. Колата изгасна. Има ударени клапани. Не съм я отварял. Някакви съвети. Заслужава ли да се прави. Всичко друго и работи. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #2 Отговорено 4 Септември Здравей. Жалко за случката, но ако Ледженда ти е в добро състояние и още ти харесва - смятам че си струва да се оправи. Да, ще е поне 2 хилки за части и труд, ноо - "кефът цена няма". Щом си от Бургас - град голям - има кого да питаш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rszm 13 #3 Отговорено 13 Септември Моята си пипа доста масло, та на няколко места съм питал за ремонт на двигателя. В София са ми обявявали цени между 6-8 хилки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #4 Отговорено 13 Септември Двигател от донор е 1000+ лв, ако се знае че е в добро състояние. Монтажът и бюрократщините в КАТ са отделно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #5 Отговорено 13 Септември Руснаците имат доста такива мотори - в далечният изток, но с доставката не знам как е. Чувал съм че и от Полша може да се вземе, но пак не знам подробности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове